Boxing Company Apeldoorn is gespecialiseerd in het geven van enerverende high intensity boxing workouts met een maximaal resultaat als het gaat om lichamelijke en geestelijke trainingseffecten. De workouts geven een geweldige kick als beleving. De moderne clubs dagen iedereen uit om de alledaagse stress van je af te slaan op de boxing bags en een fittere, mooiere en betere versie van jezelf te worden. Dit alles zonder fysiek contact, niet intimiderend en gericht op jouw resultaat. We trainen om op te bouwen, niet om kapot te maken.

TJ Boxing – Group boxing

De group (kick) boxing workout begint met een warming up om het lichaam voor te bereiden om op de boxing bag te stoten en te trappen.Je trainer begeleidt je ronde voor ronde op de boxing bags. Je zult technieken zoals jabs, hooks, cross, upper cut punch kickcombinaties ervaren op de boxing bags met als resultaat vetverbrandende fun gedurende de rondes.

Na de boxing workout zul je een serie effectieve Core-stability oefeningen doen die je buik- en rugspieren sterker zullen maken. Met elke Boxing Company training zullen de kilo’s en centimeters snel verdwijnen en krijg je een mooier, beter en fitter lichaam!

Lid Worden

Personal Training

Prefereer je een 1 op 1, intensieve training? Ga dan aan de slag met een personal trainer binnen de enerverende en stimulerende omgeving van onze Boxing Company club. Na een intake waarbij jouw doelen, fysieke staat etc. in beeld zijn gekomen, zal jouw personal trainer een programma ontwikkelen wat precies goed is voor jou. Jouw personal trainer zal je helpen je doelen te bereiken, waar gewenst inclusief voedingen. Je zult een betere versie van jezelf worden met (kick)boks training, functionele training en core-stability training.


Onze personal trainers zullen je motiveren en je pushen om elke keer weer beter te worden. Met elke stoot en trap zul je kilo’s en centimeters verliezen en zul je in de beste vorm van je leven komen.

Lid Worden

Small Group training

Sport je liever niet 1 op 1, maar wil je wel een training die extra rekening houdt met jouw doelen en wensen? Dan is small group training iets voor jou. Je traint met een kleine groep (4 tot 6 personen), waarbij de trainer extra aandacht heeft voor jou en je doelen.

Small group training combineert de voordelen van personal training en geeft je het voordeel van lagere kosten. Je kunt zelf een groep samenstellen of je personal trainer vragen je hierbij te helpen.

Lid Worden

TJ Boxing HIIT

Wil jij snel fit worden, zonder er heel veel uren in te steken? HIIT it up! Als jij al fan bent van High Intensity Interval Training, dan weet je: het is een snelle en effectieve workout. Bij HIIT Boxing worden korte intensieve oefeningen afgewisseld met minder intense oefeningen.

HIIT Boxing is zo effectief dat je zelfs tijd kunt besparen in de sportschool. Ben je nog niet overtuigd of heb je vandaag wat extra motivatie nodig om te trainen? Ervaar dan de voordelen van HIIT Boxing.

Lid Worden

TJ Boxing Circuit

Als je je hele lichaam wilt trainen dan is Boxing Company Circuit wat voor jou! Het is een Total Body Training met (Kick)boks technieken die afgewisseld worden met oefeningen waarbij de aandacht ligt op zowel kracht als conditie. Daarbij wordt ook extra aandacht besteed aan de benen, billen, buik en rugspieren.

De trainingen van een uur zijn lekker afwisselend en elke keer weer een uitdaging. Je kunt tot wel 1000 calorieën verbranden!

Lid Worden

Kids Boxing

Een leuke spannende les waar kids boxing technieken worden bijgebracht. Hierbij staat het trappen en stoten uit kickboxing centraal. Doorzettingsvermogen, discipline en respect voor elkaar zijn hierin erg belangrijk. Dit zonder elkaar of jezelf pijn te doen, doormiddel van uitdagende spelvormen wordt de basis van boxing op bokszakken geleerd.

Lid Worden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief